Κρατηθείτε! Η κόρη της Cindy Crawford φωτογραφίζεται στην Αρχαία Κόρινθο

Η Κάια Γκέρμπερ, μοντέλο και κόρη του supermodel Σίντι Κρόφορντ, βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ιερό του Δία στη Νεμέα. Το νεαρό μοντέλο φωτογραφήθηκε για τo τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue. Φορώντας δημιουργίες Hermes, Burberry, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Donatella Versace, Ralph Lauren, Saint Laurent και Miu Miu δημιούργησε την εικόνα της «Πανίσχυρης Αφροδίτης».

 

«Φωτογραφημένη στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, ποια θα ήταν καλύτερη από την Kaia Gerber, να παίξει μια μοντέρνα ελληνίδα θεά, να δείξει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους της σεζόν να αγκαλιάσεις το σέξι;» έγραψε η βρετανική Vogue στην ανάρτησή της στο Instagram. «Ήταν μία απίστευτη εμπειρία να φωτογραφίζομαι στο ναό των Ολύμπιων, είναι κάτι που θα αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όσους έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και ευχαριστώ Δία που μας δέχθηκες στο όμορφο σπίτι σου» πρόσθεσε το 18χρονο μοντέλο.

 

 

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

 

Η Κάια Γκέρμπερ έχει καταφέρει σε αρκετά νεαρή ηλικία να έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του εξωτερικού, ενώ έχει πάνω από 5.5 εκατ. followers στο Instagram.

 

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter