Κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολες αλλά και κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για τον Παναθηναϊκό...

 

 

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο έκτακτο ΔΣ της Super League την Τετάρτη, που θα θέσει ξανά στο "τραπέζι" το ζήτημα της κατάργησης της ποινής υποβιβασμού και μετατροπής της σε άλλη τιμωρία για τις ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν.

 

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταθέσει φάκελο για αδειοδότηση έχοντας προθεσμία μέχρι τις 18-19 Απριλίου και αν δεν καταφέρει να έρθει σε διακανονισμό με τους πιστωτές, τότε ακόμη κι αν καταργηθεί η ποινή υποβιβασμού, θα υπάρξουν κυρώσεις για την ΠΑΕ.

 

Το ερχόμενο Σάββατο είναι ο αγώνας με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και σε περίπτωση που η ομάδα δεν έχει συμφωνήσει μέχρι τότε με τον Γενς Βέμερ, θα ενεργοποιηθεί η τελική προθεσμία τριών ημερών για να καταβληθεί στον παίκτη το χρέος περίπου 600.000 ευρώ. Αν τελικά, δεν επιτευχθεί διακανονισμός με τον παίκτη, τότε θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό και αν αυτό δεν συμβεί μετά από άλλα δύο ματς και συμπληρωθούν τρεις αφαιρέσεις βαθμών, αυτό συνεπάγεται ποινή υποβιβασμού!

 

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση κατέβαλε σε Έλληνες και ξένους την υπόλοιπη δόση του Οκτωβρίου και υποσχέθηκε πως θα καταθέσει και το 30% της δόσης στους Έλληνες τις επόμενες μέρες, όμως αναμένεται να υπάρξει αντίδραση για αυτόν τον διαχωρισμό μεταξύ γηγενών και μη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ