Κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική Ελλάδος; Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Πριν από περίπου ένα μήνα, η επίσημη αγαπημένη κράτησε το μηδέν για 120 λεπτά αλλά ταυτόχρονα έμεινε «άσφαιρη» κόντρα στον Κβαρατσκέλια και την... παρέα του κι έτσι η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η ομάδα του Πογέτ αποδείχτηκε πιο άστοχη καθώς Μπακασέτας και Γιακουμάκης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «γαλανόλευκοι» να απουσιάζουν από ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «dikisports», βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» στην Τιφλίδα. Οπως τονίζεται μάλιστα «Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, ενώ θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφ' όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

 

 

Ωστόσο, διαψεύδεται η πληροφορία πως προέκυψε κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα από τον αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα, καθώς ασφαλείς πληροφορίες που υπάρχουν από την UEFA δείχνουν πως δεν υπάρχει κάποιο θετικό δείγμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Συγκεκριμένα, η UEFA έχει ενημερώσει επίσημα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα ντόπινγκ ποδοσφαιριστή στις τάξεις της Εθνικής ομάδας από τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024, που έγινε στα τέλη Μαρτίου.

 

Νωρίτερα, η ίδια η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για θετικό δείγμα.