Κυκλώνας «Ζορμπάς»: Άνοιξε η Εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα

Τεράστια προβλήματα από τον κυκλώνα - Δεν υπάρχει τρόπος μετακίνησης προς την Κόρινθο - Ο δρόμος έχει πλημμυρίσει στο 54ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο - Άνοιξε η εθνική οδός για όσους θέλουν να κινηθούν από Πάτρα και Κορινθία προς Αθήνα...

 

 

Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις έχει προκαλέσει ο κυκλώνας «Ζορμπάς». Περίπου από τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου έχει κλείσει το ρεύμα προς Πάτρα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου από κατολισθήσεις και πλημμυρικά φαινόμενα. Η «Ολυμπία Οδός» στο 55ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, είναι αδιάβατη, αφού το ύψος του νερού φτάνει το μισό μέτρο. Η Τροχαία απαγορεύει τη διέλευση των αυτοκινήτων από τα διόδια Ελευσίνας και όσοι επιχειρούν να μετακινηθούν προς Πάτρα στο ύψος της Ελευσίνας υποχρεώνονται να αναστρέψουν προς Αθήνα.

 

Περίπου στις 24:00 τα μεσάνυχτα η τροχαία άνοιξε το ρεύμα της εθνικής οδού προς την Αθήνα. Η κυκλοφορία από Κόρινθο προς Αθήνα είχε διακοπεί νωρίτερα από τα διόδια του Ισθμού, από τα μεσάνυχτα όμως η κίνηση στο τμήμα της εθνικής από Κόρινθο προς Αθήνα επιτρέπεται.

 

Το απόγευμα η καταιγίδα είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο ύψος του Ξυλοκάστρου, στο 117ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου. Τα πλημμυρικά φαινόμενα είχαν προκαλέσει κατολισθήσεις αφού ο δρόμος είχε γεμίσει με νερά και φερτά υλικά, αυτή την ώρα όμως η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς πρόβλημα. 
 

 

 

 

plimira

 

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της αστυνομίας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, από το ύψος των διοδίων Κορίνθου, ρεύμα προς Αθήνα.