Κύπελλο Ελλάδας: Το ποστάρισμα της ΠΑΕ Άρης κατά της Φραπάρ: "Κλοπή"

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά της για τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό, μέσω δημοσίευσης στα social media.

 

Μετά τις δηλώσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τις διαιτητικές αποφάσεις της Στεφανί Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό.

 

Η ομάδα συνόδευσε τη δημοσίευση με μία λέξη: "Κλοπή...".

 

Κύπελλο Ελλάδας, Καρυπίδης: "Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια, τέτοιο 'χειρουργείο' είχαμε χρόνια να δούμε"

 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ.

 

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με 1-0 από το buzzer beater του Βαγιαννίδη στο 90+7', με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ.

 

"Κατάλαβε και ο πιο αδαής γιατί ήθελαν τελικό χωρίς κόσμο. Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Με τα αίσχη που έγιναν από την Γαλλίδα που έφεραν, είναι βέβαιο ότι ο κόσμος θα έμπαινε μέσα. Όλα έγιναν βάσει σχεδίου!

 

Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια. Τέτοιο "χειρουργείο" είχαμε χρόνια να δούμε! Δυο κόκκινες σε έξι λεπτά !!! Το αποκορύφωμα του σχεδίου τους ήταν που η Γαλλίδα σφύριξε τη λήξη αμέσως μετά τη σέντρα στο γκολ.

 

Εκεί φάνηκε η ενοχή της και το άγχος της να τελειώσει το ματς. Αίσχος και ντροπή".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ