Λαχειοφόρος αγορά για τον μικρό Γιωργάκη στο Λουτράκι

Λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη του Γιώργου Ιωάννου θα πραγματοποιήσει στον αγώνα με την Ακαδημία των Σπορ ο Ποσειδώνας Λουτρακίου...

 

Δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες ημέρες από ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ  για την βοήθεια στον μικρό Γιώργο Ιωάννου θα βρεθεί με τον δικό του τρόπου και ο Ποσειδώνας Λουτρακίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Λουτρακίου:

 

«Το ματς ξεκινάει το Σάββατο στις 8:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος.

 

Σας θέλουμε μαζί μας για την στήριξη σας, καθώς και την οικονομική στήριξη σας σε κάποιον που χρειάζεται την βοήθεια μας.

 

Όλα τα έσοδα (από τη λαχειοφόρο αγορά καθώς και την οικονομική ενίσχυση μας θα δοθούν στο σύλλογο «Μικρός Πρίγκιπας» που είναι αρωγός της οικογένειας του Γιώργου Ιωάννου.

 

Όσοι θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθειας μας μπορούν να καταθέσουν χρήματα στη Τράπεζα Πειραιώς με Αρ.Λογ.: IBAN: GR8201711150006115145359965 με την αιτιολογία κατάθεσης: ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ή να επικοινωνήσουν με τον έφορο του Ποσειδώνα Λουτρακίου, κο Λάζαρο Τυφτικίδη 694 416 1584».

 

Ο μικρός Γιωργάκης Ιωάννου είναι γιος του Λεωνίδα Ιωάννου, προέδρου του ΓΑΣ Καματερού. Ο μικρός Γιωργάκης πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Αυστρία για να χειρουργηθεί σε εξιδεικευμένη κλινική ώστε να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.