Λάρι Κινγκ: Πέθανε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος και παρουσιαστής

Μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του παρουσιατή στο Twitter, αναφέρει πως ο δημοσιογράφος κατέληξε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες, όπου είχε νοσηλευτεί νωρίτερα αυτό το μήνα με κορονοϊό.

 

Ο Λάρι Κινγκ  έγινε γνωστός στο παγκόσμιο στερέωμα με το τηλεοπτικό σόου «Larry King Live» που προβαλλόταν από το 1985 έως το 2010 στον τηλεοπτικό σταθμό CNN.

 

Στο παρελθόν ο γνωστός δημοσιογράφος είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα ενώ έπασχε και από διαβήτη. Το τελευταίο 10ημερο ήταν άρρωστος και ούτε η σύζυγος του, ούτε οι δύο γιοι του μπορούσαν να τον επισκεφθούν. O παρουσιαστής είχε χάσει δύο από τα παιδιά του, πέρυσι με διαφορά εβδομάδων, το ένα από καρδιακή προσβολή και το άλλο από καρκίνο του πνεύμονα.  

 

Σημειώνεται πως δεν αναφέρθηκε ως αιτία θανάτου η νόσος Covid-19. «Για 63 χρόνια και μέσα από πλατφόρμες όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και τα ψηφιακά μέσα, οι χιλιάδες συνεντεύξεις του Λάρι, τα βραβεία και η παγκόσμια αναγνώριση, μαρτυρούν το μοναδικό και απαρασάλευτο ταλέντο του», σημειώνει στην ανακοίνωση της η Ora Media με την οποία είχε κάνει την τελευταία επαγγελματική συνεργασία. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ