Λ.Ε.Μ.Α.Θ .. Δωρεά 900 ευρώ στα δύο Δημοτικά σχολεία των Αγίων Θεοδώρων

Εκτός της καταπληκτικής διοργάνωσης enduro riding 3 την 1η Δεκεμβρίου 2019 στους Αγίους Θεοδώρους που έλαβαν μέρος εκατοντάδες φίλοι του Enduro, η Λ.Ε.Μ.Α.Θ έδειξε και το κοινωνικό της πρόσωπο χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες. Έτσι το Δ.Σ προχώρησε στην δωρεά του ποσού των 900 ευρώ στα δύο Δημοτικά σχολεία της πόλης των Αγίων Θεοδώρων για την κάλυψη διαφόρων αναγκών. Στην ανακοίνωση της η λέσχη αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής :

 

” Έπεσε η αυλαία για το enduro riding 3. Όλα πήγαν καλά. Μπορεί να ήταν και το μόνο πράγμα που πήγε καλά στην περιοχή μας τον τελευταίο καιρό. Μια περιοχή που έχει πληγεί από μια καταστροφική φωτιά και μια σαρωτική θεομηνία βροχής που στο πέρασμά της πήρε πολλά νοικοκυριά. Άφησε πολλούς ανθρώπους στο δρόμο.

Εδώ ερχόμαστε εμείς!!!

Όπως είχαμε γράψει στην ανακοίνωση του event τα δύο ευρώ από κάθε συμμετοχή σας θα δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Σχεδόν λοιπόν 900 ευρώ δόθηκαν από εσάς μέσω των εκπροσώπων της λέσχης μας στα δύο δημοτικά σχολεία της περιοχής μας. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο με απόλυτη διαφάνεια αλλά και διακριτικότητα θα διανεμηθούν στις οικογένειες αυτές.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που μας παρέχεται.

Ελπίζουμε και στο μέλλον να μπορείτε και να μπορούμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Γιατί όπως έχω ξαναπεί….

Είμαστε εντουράδες με καρδιά και ευαισθησίες”

 

atnews.gr