ΛΕ.Μ.Α.Θ - Εκκίνηση του enduro riding 3 την 1 Δεκεμβρίου 2019

Η Ανακοίνωση της ΛΕ.Μ.Α.Θ στο Facebook

Το enduro riding 3 είναι γεγονός.

Η διαδρομή οριστικοποιήθηκε και με αφετηρία και τερματισμό τους Αγίους Θεοδώρους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01/12/19. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης μας. Ένα διατηρητέο κτίριο που πρόσφατα ανακαινίστηκε από το δήμο μας. Ξεκινώντας λοιπόν από το γνωστό μας ξεροπόταμο κυρίως για ζέσταμα!!!! Οι γνώστες γνωρίζουν!!! Η διαδρομή θα έχει κυρίως καινούρια μονοπάτια που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε αγώνα ή άλλη βόλτα και κομμάτια εντελώς απάτητα. Τα μόνα γνωστά μονοπάτια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι στο κλείσιμο του κύκλου για την επιστροφή στους Αγίους Θεοδώρους. Δεν θα υπάρχουν επιλογές για hard και soft περάσματα, όλοι θα τα κάνουμε όλα!!!! Γκαζερά θα χαρακτήριζε κάνεις τα περισσότερα από τα νέα μονοπάτια αλλά και κάποια με μια δυσκολία 6 στα 10 θα είναι ικανά να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το δύσκολο έργο στην φετινή διαδρομή ήταν να βγει χωρίς οι συμμετέχοντες να δουν και να απογοητευτούν από το καμένο δάσος που δυστυχώς είναι ένα μεγάλο κομμάτι του βουνού μας. Τα καταφέραμε όμως. Η διαδρομή θα είναι περίπου 70 χιλιόμετρα. Αυτοί που θα χρειαστούν ανεφοδιασμό θα φέρουν τα μπιτόνια τους στην αφετηρία και η διοργάνωση θα μεριμνήσει για την μεταφορά τους στο χώρο ανεφοδιασμού. Επιστρέφοντας πρώτα ο Θεός να μην αλλάξετε γιατί όσοι θέλουν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε έναν φιλικό αγώνα-έκπληξη (με έπαθλο φυσικά), τον οποίο θα έχει επιμεληθεί η λέσχη μας!!! Αναμνηστικό μπλουζάκι θα υπάρχει όπως πάντα. Κατεβάζετε τη φόρμα συμμετοχής. Συμπληρώνετε τα στοιχεία και την αποστέλλετε στο e-mail lemathmoto@hotmail.com (οι συμμετοχές θα πληρωθούν στη γραμματεία στο χώρο της εκκίνησης).

Πιστοί στο καθεστώς του original enduro με μια εξ ολοκλήρου νέα διαδρομή με μονοπάτια που κανείς σας δεν έχει ξαναδεί αλλά ούτε καν φανταστεί, η ΛΕ.Μ.Α.Θ σας προσκαλεί αλλά και προκαλεί!!! Ραντεβού λοιπόν 01/12/2019.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6908470022

6974719507

6988555444

6936310340

6982999045