Το Λουτράκι ετοιμάζεται για τη δική του Λευκή Νύχτα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, με την τοπική αγορά να προσδοκά ότι η διοργάνωση θα δώσει μια σημαντική ανάσα στην εμπορική κίνηση, λίγο μετά την ολοκλήρωση της κορύφωσης της θερινής περιόδου.
Η Ένωση Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, επιχειρεί να συνδυάσει το εμπορικό κομμάτι της βραδιάς με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα απλώνεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης και θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Τα καταστήματα θα υποδεχθούν κατοίκους και επισκέπτες με προσφορές και κεράσματα, την ώρα που πλατείες και εμπορικοί δρόμοι θα γεμίσουν με μουσική, παιδικές δραστηριότητες και παραδοσιακούς χορούς.
Το πρόγραμμα ανοίγει στις 19:00 στην πλατεία ΟΣΕ, όπου θα στηθεί μεγάλη φουσκωτή Καστροπολιτεία με δωρεάν παιχνίδι για τα παιδιά.
Από τις 20:00 έως τις 21:00, στην πλατεία ΚΕΠ, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν παράσταση Καραγκιόζη.
Μετά τις 21:00, το επίκεντρο μεταφέρεται στην πλατεία 25ης Μαρτίου, με μεγάλη παραδοσιακή συναυλία και τη συμμετοχή χορευτικών συλλόγων του Δήμου.
Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν οι Πέτρος Χαλκιάς στο κλαρίνο, Κώστας Χατζόπουλος στο βιολί, Κυριάκος Μάρκογιαννης στο λαούτο, Νίκος Αρβανίτης στο λαούτο και το τραγούδι, Ντίνος Μήτσος στα κρουστά και Ιωάννα Χρυσανθοπούλου στο τραγούδι.
Στηρίζουμε την τοπική αγορά, δίνουμε ζωή στο εμπορικό κέντρο και απολαμβάνουμε μια ξεχωριστή βραδιά στην πόλη μας.











