Λήγει αύριο η προθεσμία εγγραφών στην ΕΠΑ.Σ. Νεμέας

Συνεχίζονται οι Εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ. Νεμέας ειδικότητας «Αμπελουργίας –Οινοτεχνίας» έως 23 Σεπτεμβρίου.

 

Η ΕΠΑ.Σ. Νεμέας ειδικότητας «Αμπελουργίας –Οινοτεχνίας» βρίσκεται στις παρυφές της πόλης της Νεμέας, στο κέντρο μιας από τις μεγαλύτερες αμπελουργικές ζώνες της χώρας και αποτελεί τη μοναδική πηγή γεωργοτεχνιτών αμπελουργίας και οινοποιίας στη χώρα.

 

Η σχολή ιδρύθηκε το 1991 σαν Τεχνική Επαγγελματική Σχολή (Τ.Ε.Σ.) Νεμέας με ειδικότητα «Τεχνιτών Αμπελουργίας-Οινοτεχνίας». Στην πενταετία που ακολούθησε έγινε προσπάθεια δημιουργίας χώρων για τις εγκαταστάσεις της σχολής (αίθουσες, εργαστήρια, οικοτροφείο, χώροι άθλησης, αμπελώνας κλπ) και λειτούργησε για πρώτη φορά κατά το σχολικό έτος 1997-98. Στη συνέχεια μετατράπηκε σε Τ.Ε.Ε. και σχετικά πρόσφατα σε Επαγγελματική Σχολή με ειδικότητα «Αμπελουργίας-Οινοτεχνίας».

 

Στην ΕΠΑ.Σ. Νεμέας έχουν δικαίωμα εγγραφής απόφοιτοι τουλάχιστον της Α΄ τάξης Λυκείου.

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές από 1-23 Σεπτεμβρίου στην έδρα της σχολή Μαθητικής Εστίας 37, Νεμέα – Τ.Κ. 20500,

 

Τηλέφωνο και Fax: 2746023032.

 

korinthostv.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
7 + 3 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.