Ληστεία με όπλα σε μεγάλη επιχείρηση στον Ισθμό

Τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν τα ξημερώματα του Σαββάτου οπλισμένοι σε επιχείρηση με αυτοκίνητα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στα Jumbo του Ισθμού και στη συνέχεια προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα από τα ταμεία...

 

Οι 4 άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, περίπου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μπήκαν οπλισμένοι στο χώρο της επιχείρησης όμως έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα, ο οποίος πρόλαβε να ειδοποιήσει την Αστυνομία πριν τον ακινητοποιήσουν.

 

Στη συνέχεια, οι 2 από αυτούς ανέβηκαν στα γραφεία προκειμένου να κλέψουν χρήματα, την ώρα που τα υπόλοιπα 2 μέλη της συμμορίας απειλούσαν με όπλο τον φύλακα. Φέρεται να είχαν πληροφορία ότι υπήρχαν χρήματα στα ταμεία της επιχείρησης, όμως, οι πληροφορίες τους δεν είχαν βάση καθώς τα ταμεία ήταν άδεια. Έτσι, έφυγαν με άδεια χέρια.

 

Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου έλαβε σήμα για φωτιά σε όχημα, μεταξύ Σπαθοβουνίου και Αρχαίων Κλεωνών. Επί τόπου έσπευσε ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

 

Αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης, διαπιστώθηκε πως το όχημα που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, ήταν το όχημα διαφυγής των δραστών. Οι τέσσερις άνδρες παραμένουν ασύλληπτοι, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.