Ληστεία στο Λουτράκι: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έβαλε στο μάτι ο διαρρήκτης

Νεαρός δράστης προσπάθησε το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου να εισβάλλει και να διαρρήξει αρκετά διαμερίσματα της περιοχής του Λουτρακίου.

 

Ο 22χρονος δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, είναι αλλοδαπός, μόλις έγινε αντιληπτός, προσπάθησε να διαφύγει. Ο δράστης, κρεμάστηκε από μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στον 4ο όροφο της συμβολής των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κολοκοτρώνη και αφού σκαρφάλωσε ως την ταράτσα της πολυκατοικίας κατάφερε να πηδήξει σε παρακείμενο οίκημα. Στη συνέχεια, εισέβαλλε στο Πνευματικό Κέντρο την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη συνάντηση των Ανώνυμων Ναρκωμανών Λουτρακίου.

 

 

Οι Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, μπροστά στην κάμερα του loutraki365.gr, ερευνούν το χώρο του Πνευματικού Κέντρου, ρισκάροντας κυριολεκτικά τη ζωή τους, αφού δεν γνώριζαν αν ο δράστης είναι οπλισμένος ή όχι. Μάλιστα, συνοδεύονται και από τον Αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο, που βρέθηκε και αυτός στο σημείο για να βοηθήσει την Αστυνομία στις έρευνές της.

 

 

Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε και κατευθύνθηκε προς την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. Πολύ κοντά στην Εκκλησία οι άνδρες της ΟΠΚΕ, εντόπισαν και με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον διαρρήκτη, ο οποίος βλέποντας ότι δεν έχει ελπίδα να διαφύγει παραδόθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

 

Εκεί, όπου και βρίσκεται ακόμη (ώρα 23:10 της Τρίτης 22 Μαΐου 2018). Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για σεσημασμένο αλλοδαπό (πιθανόν Μολδαβό), γνωστό στις Αρχές για τη δράση του και σε περιοχές της Αττικής.

 

Στην κατοχή του, δεν βρέθηκαν κλοπιμαία, αλλά ανακρίνεται προκειμένου να αποκαλύψει την ακριβή δράση του, κάτι που τα έμπειρα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, θεωρούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν…

 

Σχετικά θέματα:

 

Έκτακτο-Τώρα: Ληστεία στο κέντρο του Λουτρακίου - Σε εξέλιξη καταδίωξη

 

Έκτακτο-Νέα στοιχεία: Σε εξέλιξη η καταδίωξη στο Λουτράκι - Κινηματογραφικές σκηνές!

 

Ληστεία στο Λουτράκι: Δραματική πεζή καταδίωξη και σύλληψη του δράστη στον Αγ. Ιωάννη!