Λήξη συναγερμού για το Κορινθιακό bar! Αρνητικά όλα τα test του προσωπικού

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη 4 Αυγούστου, σε επιχείρηση στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Bandit's Roost All Day Bar στο Ξυλόκαστρο, καθώς συγγενικό πρόσωπο εργαζόμενου στη συγκεκριμένη επιχείρηση, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό...

 

Άμεσα, η επιχείρηση ενημέρωσε πως αναστέλλει τη λειτουργία της, προκειμένου να ελεγχθεί το προσωπικό και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας των πελατών της. Μια πρωτοβουλία, που συγκέντρωσε άκρως κολακευτικά σχόλια για την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη επιχείρηση τόσο το προσωπικό όσο και τους πελάτες της.

 

Σήμερα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Νίκου Φλέσσα, βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία είναι αρνητικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, τα τεστ που έγιναν στο προσωπικό και τους συγγενείς των ανθρώπων που εργάζονται στην επιχείρηση, ξεπερνούν τα 40 συνολικά. Κατόπιν τούτου, η επιχείρηση ανοίγει και πάλι τις πύλες της, έτοιμη να υποδεχτεί τον κόσμο!

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Νίκου Φλέσσα:

 

H επιχείρησή μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως σήμερα ολοκληρώθηκαν όλα τα αποτελέσματα από τα τεστ που έγιναν για covid-19 και είναι ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Σας ενημερώνουμε ότι τα τεστ έγιναν σε προσωπικό και συγγενείς όλων μας. Από σήμερα, λοιπόν, οι επιχειρήσεις μας θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργιά τους. Σας περιμένουμε να συνεχίσουμε μαζί το καλοκαίρι μας!