Loutraki Festival 2019: Beach Party με τους Gadjo Dilo σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους (video)

Στο πλαίσιο του Loutraki Festival 2019, το συγκρότημα Gadjo Dilo σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό beach party, στην παραλία Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων σήμερα Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 9:30μ.μ.

 

 

Οι Gadjo Dilo είναι μια παρέα μουσικών που «παντρεύει» την gypsy jazz και swing μουσική παράδοση, με τους ήχους και τα χρώματα του παλιού ελληνικού τραγουδιού και πολύ περισσότερο, είναι μια ομάδα που αγαπά να αυτοσχεδιάζει, να δημιουργεί και να πειραματίζεται.

 

 

Είσοδος ελεύθερη

 

 

10 Χρόνια Gadjo Dilo, 10 Χρόνια Gypsy Swing!

 

 

Πριν από 10 χρόνια έξι φίλοι με κοινή αγάπη για την Gypsy Jazz μουσική συναντήθηκαν. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Gadjo Dilo, το συγκρότημα που κατάφερε μέσα από τις διασκευές του, να συστήσει ουσιαστικά την Manouche μουσική στο ευρύ κοινό!

 

 

10 χρόνια αργότερα και μετά από δύο studio album με ξεχωριστές διασκευές  που οι περισσότεροι κάπου έχουμε σιγοτραγουδήσει, αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και σημαντικές συνεργασίες, οι Gadjo Dilo ξεκινάνε για άλλη μια φορά τα καλοκαιρινά τους ταξίδια. Σε κάθε σταθμό της μουσικής βόλτας τους θα ακούσουμε και κομμάτια από το τρίτο τους album, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 και το οποίο θα αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος.