Λουκέτο σε ιστορικό μαγαζί του Λουτρακίου (Εικόνα)

Πριν λίγες ημέρες, το loutraki365.gr, σας είχε πληροφορήσει για μια άσχημη εξέλιξη σε ιστορικό μαγαζί του Λουτρακίου, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν ένα βήμα από το να διακόψει τη λειτουργία του μετά από πολλά χρόνια...

 

Το Marcelo ή περισσότερο γνωστό ως Jimmy's Place, βάζει λουκέτο λοιπόν, καθώς η οικονομική κρίση χτύπησε και το ιστορικό μαγαζί της πόλης.

 

Η γνωστή σε όλους επιχείρηση, για πάρα πολλά χρόνια, αποτελούσε το στέκι πολλών Λουτρακιωτών, όλων των ηλικιών, που πολλά μεσημέρια, μετά τη δουλειά τους, επισκέπτονταν το μαγαζί για να πιούν ένα κρασί και να γευτούν τους εκλεκτούς μεζέδες και το σπιτικό μαγειρευτό φαγητό που σέρβιρε.

 

Αλλά και το βράδυ, αποτελούσε σημείο αναφοράς για το Λουτράκι. Τα τελευταία χρόνια όχι τόσο, καθώς είχε δωθεί έμφαση κυρίως στο φαγητό, αλλά για πάρα πολλά χρόνια, ήταν το σήμα κατατεθέν της διασκέδασης του Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, τα χρέη που είχαν συσσωρευθεί, ήταν αδύνατο να καλυφθούν από τον ενοικιαστή, ενώ πλέον οι ιδιοκτήτες απαιτούν τα χρήματα από γνωστό επιχειρηματία του Λουτρακίου, ο οποίος ήταν και ο εγγυητής στην όλη συμφωνία.