Λουτράκι: 12 σύμβουλοι ζητούν... ενημέρωση και Δημοτικό Συμβούλιο για καίρια θέματα

Δωδεκα δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, προκειμένου να προγραμματίσει τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου...

 

Θέμα: "Αίτημα για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου"

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Σας καλούμε να ορίσετε Δημοτικό Συμβούλιο με τα κάτωθι θέματα:

 

1.Ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τις ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί, για τη συγκρότηση της επιτροπής που θα αναλάβει τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

 

2.Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της αντιμετώπισης του προβλήματος της αποκομιδής και της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου. Σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θεωρούμε, την συμμετοχή στη συζήτηση των αρμόδιων για το θέμα υπηρεσιακών παραγόντων, απαραίτητη.

 

3.Ενημέρωση, από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη, για το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου.Θεωρούμε, την συμμετοχή στη συζήτηση των αρμόδιων για το θέμα υπηρεσιακών παραγόντων, απαραίτητη.

 

4.Ενημέρωση για την πορεία των εργασιών του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου- Open Mall Λουτρακίου.

 

5.Ενημέρωση για την πορεία της υλοποίησης της λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων.

 

Οι υπογραφές των αιτούντων Δημοτικών Συμβούλων:

 

 

Οι αιτούντες Δημοτικοί σύμβουλοι:

1.Λογοθέτης Κων/νος

2.Μουζάκης Αθανάσιος

3.Πέτρου Θεόδωρος

4.Δέδες Δημήτριος

5.Καραπανάγος Ιωάννης

6. Σταυρόπουλος Κων/νος

7. Γλυκοφρύδης Ιωάννης

8. Βασιλείου Δημήτριος

9. Βασιλείου Βασίλειος

10. Ζερβός Κωστής

11. Δρίτσας Αλκιβιάδης

12. Κοντός Γεώργιος