Λουτράκι: 27 πανέμορφα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε... μάγισσες (Εικόνες)

Σε μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής, το Atelier Ntove, παρουσίασε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αχίλλειον Restaurant, τις τελευταίες δημιουργίες του Τάσου Ντοβλέτογλου. Στην πασαρέλα περπάτησαν 27 μοντέλα από το Λουτράκι, που φόρεσαν τις νέες δημιουργίες του πολλά υποσχόμενου σχεδιαστή.

 

Ο Τάσος Ντοβλέτογλου ζει και δημιουργεί στο Λουτράκι εδώ και 16 χρόνια και παρά το νεαρό της ηλικίας του, θεωρείται ανερχόμενο αστέρι της μόδας. Αυτή ήταν η έβδομη επίδειξη υψηλής ραπτικής που παρουσίασε, με τον τίτλο «Witch Haunting» - «Κυνήγι Μαγισσών».

 

Όπως μας είπε ο ίδιος, για την φετινή του κολεξιόν βρήκε την έμπνευση στον κόσμο των παραμυθιών και τη μαγεία που αυτά αποπνέουν. Νεράιδες, ξωτικά, μάγοι και κυρίως μάγισσες συνθέτουν ένα φαντασιακό σκηνικό απ’ όπου εκείνος αντλεί ενέργεια, η οποία μεταμορφώνεται στα χέρια του σε δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

 

Μοναδικά ρούχα και νυφικά που, όπως λέει ο Τάσος Ντοβλέτογλου στο loutraki365.gr, ζωντανεύουν μόνο όταν φορεθούν από εκείνες που αποτελούν και την διαχρονική έμπνευση του: τις γυναίκες. Γυναίκες με προσωπικότητα, με ωριμότητα ανεξάρτητα από την ηλικία τους, γυναίκες  με έντονη παρουσία, με αυτοπεποίθηση, με άποψη. 

 

 

Περισσότερα από 800 άτομα, βρέθηκαν στο Αχίλλειον Restaurant επιφυλάσσοντας μια μοναδική βραδιά βγαλμένη θαρρείς από παραμύθι του Tim Burton.

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Μπάμπης Φλου

Εθνικής Αντιστάσεως 14 Λουτράκι

27445.00250 - 6940.901570