Λουτράκι: 780 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε η Δίωξη - Συνελήφθη 40χρονος (εικόνες)

Δουλειές με... φούντες για έναν 40χρονο αλλοδαπό στο Λουτράκι Κορινθίας, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε δασική έκταση. 

 

 

Φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, εντόπισε σε δασική έκταση, στο Λουτράκι Κορινθίας, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και καταστολής της δράσης καλλιεργητών.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εν λόγω φυτεία, εντοπίστηκε σε δύσβατη, ημικρημνώδη περιοχή κοντά στον οικισμό, Μαυρολίμνη Λουτρακίου.

 

Ακολούθως, μετά από πολυήμερη επιτήρηση - κατόπτευση του χώρου της φυτείας, διαπιστώθηκε η χωροταξική διάταξη και το εύρος της, η υποδομή διαμονής του υπεύθυνου της καλλιέργειας και της ύδρευσης της.

 

Έτσι, άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός, ως υπεύθυνος της φυτείας.

 

Επίσης, εκριζώθηκαν 780 δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός καλλιέργειας και υδροδότησης.

 

Επιπρόσθετα, στο παράπηγμα που βρισκόταν εντός του χώρου της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 32.130 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Περαιτέρω, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην ίδια περιοχή, ένας 76χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια τεσσάρων δενδρυλλίων κάνναβης.

 

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.