Λουτράκι: "Αντίο τσούχτρες. Δεν θα μας λείψετε"

Με εμφανή τα σημάδια ανακούφισης, ένας - ένας οι επιχειρηματίες του Λουτρακίου, δηλώνουν δημόσια πως τα δηλητηριώδη ασπόνδυλα που "στοίχειωσαν" με την παρουσία τους τις θάλασσες του Λουτρακίου, αποτελούν πια παρελθόν.

 

 

Το Loutraki365.gr, επικοινώνησε με τους Γιώργο Οικονόμου και Κώστα Χατζόπουλο, Γραμματέα και μέλος του Ξενίου Διός, αντίστοιχα.

 

 

"Ένας μεγάλος πονοκέφαλος για όλους τους επιχειρηματίες αλλά και για τους επισκέπτες του Λουτρακίου, φαίνεται ότι αποτελεί παρελθόν. Η φύση, φέρθηκε άδικα στο Λουτράκι και γενικώς στον Κορινθιακό. Όμως τώρα οι τσούχτρες έφυγαν και η αλήθεια είναι ότι... δεν θα μας λείψουν. Τώρα πρέπει να αρχίσει η δουλειά από όλους μας, με υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, αλλά και από την πλευρά του Δήμου και του LTO με επίθεση διαφήμισης, προκειμένου να μάθουν όλοι για τη νέα κατάσταση, με την απουσία των μεδουσών. Είναι γνωστό ότι τα άσχημα νέα, κυκλοφορούν γρήγορα. Το πρόβλημα με τις τσούχτρες, το ήξερε όλος ο κόσμος. Πρέπει τώρα όλοι να μάθουν ότι οι τσούχτρες μας τελείωσαν. Κι αυτό δεν θα γίνει αν το συζητάμε μεταξύ μας. Το Λουτράκι πρέπει σταδιακά να επιστρέψει στην κανονικότητα και να αποτελέσει και πάλι τον τουριστικό προορισμό που του αξίζει", δηλώνουν στο loutraki365.gr.