Λουτράκι: Το απίστευτο κόλπο που σκέφτηκε για να μην πληρώσει!

Απανωτές είναι οι καταγγελίες καταστηματαρχών του Λουτρακίου στο loutraki365.gr, για άγνωστο άτομο, το οποίο προσπειούμενο τον σύζυγο αντιεισαγγελέως που διαμένει σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου και ασκεί τα καθήκοντά της στην Κόρινθο επισκέπτεται παραλιακές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις, καταναλώνει αρκετά προϊόντα και όταν έρχεται η ώρα του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι ξέχασε το πορτοφόλι του στο ξενοδοχείο και πως θα επιστρέψει να πληρώσει. Μάλιστα, μόνο χθες, καταγράφηκαν δύο περιστατικά, ενώ και σήμερα ο εν λόγω κύριος αποφάσισε να δράσει ξανά.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των καταστηματαρχών που επικοινώνησαν με το Loutraki365.gr, χθες το πρωί ο άγνωστος κύριος ηλικίας περίπου 50 ετών επισκέφτηκε 2 επιχειρήσεις της περιοχής. Πρόκειται για δύο καφέ και ένα κατάστημα εστίασης. Αφού κατανάλωσε 2-3 προϊόντα αξίας από τους καταλόγους, ισχυρίστηκε πως εκείνη μόλις τη στιγμή αντιλήφθηκε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του στο ξενοδοχείο όπου διαμένει μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι αντιεισαγγελέας στην Κόρινθο και δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει με το ποσό του λογαριασμού. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε ποτέ.

 

Όσον αφορά το σημερινό (Δευτέρα 10 Ιουνίου) περιστατικό, ο άγνωστος κύριος επισκέφθηκε επιχείρηση με καφέ στην παραλία του Λουτρακίου και χρησιμοποίησε την ίδια ιστορία, με το ίδιο αποτέλεσμα.