Λουτράκι: Αποκλειστικό! Επιχείρησαν να κλέψουν τα ΕΛΤΑ Λουτρακίου

Τα χρήματα από το ταμείο των ΕΛΤΑ Λουτρακίου, επιχείρησαν να πάρει ένας άγνωστος άνδρας, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στα ΕΛΤΑ του Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365 ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, γύρω στο 1.80 φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με γυαλιά ηλίου και μαντήλι που κάλυπτε το στόμα και τη μύτη του, μπήκε στα ΕΛΤΑ του Λουτρακίου, κατευθύνθηκε προς τον ταμία και ζήτησε χαμηλόφωνα αλλά αποφασιστικά από τον υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν εκείνη την ώρα στο ταμείο. 

 

Ο ταμίας εκείνη την ώρα, προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος και απευθυνόμενος στις συναδέλφους του, " φώναξε "το ταμείο". Ξαφνικά ο άνδρας έφυγε προς την έξοδο και έφυγε από το κατάστημα. Αξίζει να σημειωθεί  ότι εκείνη την ώρα στα ΕΛΤΑ βρισκόταν άλλο ένα άτομο που περίμενε να εξυπηρετηθεί.

 

Μετά από λίγη ώρα στο σημείο έφτασε η αστυνομία για να πάρει αποτυπώματα και να συλλέξει υλικό από τις κάμερες των παρακείμενων καταστημάτων. Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα.