Λουτράκι Αποκλειστικό: Οι ανώνυμες καταγγελίες οδήγησαν 2 επιχειρηματίες στο Αυτόφωρο

Δύο και όχι τρεις όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, είναι οι επιχειρηματίες της πόλης του Λουτρακίου που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο μετά από σύλληψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι...

 

Περίπου στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, Αστυνομικοί από την Κόρινθο, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και με τα ντεσιμπελόμετρα ανά χείρας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε καταστήματα τόσο της παραλίας όσο και της Ελευθερίου Βενιζέλου στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν τους ελέγχους, μετά από ανώνυμες καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε, δύο μαγαζιά έπαιζαν μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου (οι πρώτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 8 ντεσιμπέλ πάνω από το όριο στο ένα από αυτά).

 

Κι όλα αυτά, συνέβησαν τη στιγμή που το Λουτράκι γιόρταζε την Πολυούχο του, Παναγία Γιάτρισσα και στην πόλη επικρατούσε ένα γιορτινό κλίμα, ενώ λόγω του γεγονότος, η επισκεψιμότητα στην πόλη ήταν αρκετά μεγάλη.

 

Για την συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, Μπάμπης Τετράδης.

 

Παράλληλα, το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και στο Βραχάτι Κορινθίας, με τους Αστυνομικούς να προχωρούν σε μία σύλληψη.

 

Να σημειωθεί πως βάσει της κείμενης νομοθεσίας τα καταστήματα μπορούν να παίζουν μουσική σε εξωτερικό χώρο κατά τη θερινή περίοδο έως και τις 23:00 και μπορεί να παραταθεί «ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων, ανάλογα με το είδος των μουσικών οργάνων και τη θέση του κέντρου σε σχέση με τους γύρω κατοικημένους χώρους, για τα κέντρα που λειτουργούν σε κλειστό χώρο μέχρι την 03.00′ ώρα και για τα κέντρα που λειτουργούν σε ανοικτό χώρο μέχρι την 02.00′ ώρα, με την προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων».