Λουτράκι αποκλειστικό: Παραιτήθηκε από Δημοτική σύμβουλος η Κασσιανή Κόντη

Την παραίτησή της από δημοτικός σύμβουλος, υπέβαλε σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, η Κασσιανή Κόντη...

 

Η επιστολή παραίτησής της  

 

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,

 

Με την επιστολή μου αυτή, σας υποβάλλω την παραίτησή μου, από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου και ως συνεπάγεται και από μέλος των οργάνων - επιτροπών στα οποία κοινοποιείται η παραίτησή μου.

 

Οι απαιτητικές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου, δεν επιτρέπουν να εξακολουθώ να αφιερώνω το χρόνο που απαιτείται, ώστε να ανταποκρίνομαι με την επάρκεια που επιθυμώ, στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

 

Διεκδίκησα την εκλογή, με κίνητρο τη συμμετοχή μου, από θέση ευθύνης στη διαμόρφωση της πορείας του τόπου μας, σε ένα καλύτερο και πιο φωτεινό αύριο που του αξίζει, για εμάς και τα παιδιά μας. Άσκησα τα καθήκοντά μου, πιστή στις αρχές και τη συνείδησή μου, με ανιδιοτέλεια, θέττοντας το Δημοτικό συμφέρον, ως "Λυδία Λίθο", στην όποια θέση, παρέμβαση και πράξη μου.

 

Αποχαιρετώ το χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με συγκίνηση και σεβασμό ως Ιερό και κάθε έναν εκλεγμένο με εκτίμηση.

 

Απέναντι, δεν στάθηκα σε κανέναν, παρά μόνο στα προβλήματα του τόπου μας.

 

Έγνοια μου, ήταν να φανώ χρήσιμη.

 

Με ξεχωριστά συναισθήματα, εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη στο Γιάννη και τον Κωστή, που συνεργάστηκα μαζί τους, δημιουργικά αυτούς τους μήνες.

 

Στο δημοτικό σύμβουλο που θα με διαδεχθεί, εύχομαι καλή επιτυχία στα θεσμικά του καθήκοντα.

 

Ευχαριστώ τους Δημότες, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με εξέλεξαν. Την επιστροφή μου κοντά τους ως ενεργού δημότη, να την εκλάβουν ως πράξη πολιτικής ευθύνης, ακεραιότητας και συνέπειας.

 

Εξ άλλου, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ουδείς αναντικατάστατος.

 

Λουτράκι 21-4-2020

Με εκτίμηση

Κόντη Κασσιανή

Δημοτική Σύμβουλος