Λουτράκι: Αυτοκτόνησε 12χρονος - Αναβλήθηκε αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου

Σε βαρύ κλίμα ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου που πραγματοποιούνται στην πόλη του Λουτρακίου, ύστερα από τον αδόκητο χαμό ενός 12χρονου παιδιού...

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr,  ένα παιδί 12 ετών, έδωσε χθες Παρασκευή 13 Μαΐου, τέλος στην ζωή του στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 13χρονο αδερφό αθλητή του συλλόγου "Θησέας Κάτω Πατησίων" και η αυτοκτονία του, καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, κυρίως ως προς τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

 

Τον 12χρονο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του, οι γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

 

Ο αθλητής του Θησέα και αδερφός του αυτόχειρα, θα αγωνιζόταν σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο "Γ. Γαλανόπουλος", στο Λουτράκι, όπου διεξάγονται οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου, ωστόσο, η ψυχολογική του κατάσταση δεν του επέτρεψε ούτε καν να ταξιδέψει μέχρι την πόλη του Λουτρακίου.

 

Το "φονικό" παιχνίδι

 

Η Αστυνομία, έχει ξεκινήσει έρευνα ως προς τα αίτια που οδήγησαν το 12χρονο αγόρι στην αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο, η πράξη του αυτή, να είναι αποτέλεσμα συμμετοχής του σε μια «πρόκληση» δημοφιλούς πλατφόρμας που ονομάζεται «blackout challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης».

 

H «πρόκληση συσκότισης», ή αλλιώς «blackout challenge»ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους, για να ανεβάσουν στη συνέχεια το βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα. Μόνο που, ουκ ολίγες φορές, το παιχνίδι αυτό έχει αποβεί μοιραίο.

 

Οι γιατροί έχουν και στο παρελθόν προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρόκληση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο. Άλλοτε, σύμφωνα με τους γιατρούς, το Blackout Challenge μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία, κρίσεις, ακόμη και εγκεφαλικές βλάβες.

 

Σχετικές ειδήσεις: