Λουτράκι: Δωρεά ενός Πυροσβεστικού οχήματος από την ALPHA BANK

Την Τετάρτη 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση της ALPHA BANK στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

 

Συνολικά έξι πυροσβεστικά οχήματα σε Συλλόγους Εθελοντών Δασοπυροσβεστών σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττική παρέδωσε η Alpha Bank.Ένας εξ αυτών ήταν και ο Σύλλογος του Λουτρακίου.

 

Η τράπεζα επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την ισχυρή της δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, στηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με τη δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων σε εθελοντικούς συλλόγους πυροσβεστών και την οικονομική υποστήριξη του έργου δασοπυρόσβεσης σε περιοχές της χώρας.

 

Συγκεκριμένα η εκδήλωση αυτή έγινε, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ράπανος παρέδωσε 6 πυροσβεστικά οχήματα, ενισχύοντας τον στόλο οχημάτων των Συλλόγων Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου και Καρύστου Ευβοίας, του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών 4×4 Μεσσηνίας, των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης / Κλιμάκιο Ροδόπολης Αττικής και της Εθελοντικής Ομάδας Καπανδριτίου Πολυδενδρίου Αττικής.

 

Στην ειδική εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος των Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού - Τουρισμού - Νεολαίας κ. Σάκης Παπαθανασίου.

 

Ο Σύλλογος πυροπροστασίας του δήμου Λουτρακίου έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα

 

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτή την γενναιόδωρη πράξη, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό αλλά και την υποστήριξη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

 

Η προσφορά σας αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, ευελπιστούμε οι ενέργειες σας να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση."