Λουτράκι: Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Ρέππα

Δύσκολες ώρες για το συντονιστή της Οργανωτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, Τάκη Ρέππα, καθώς μετά από ατύχημα με τροχό, λίγο έλειψε να χάσει το χέρι του.

 

Πάντα αγωνιστής ο Τάκης Ρέππας, δεν έδειξε να πτοείται από το σοβαρό ατύχημα και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, έγραψε στο προφίλ του στο facebook ένα κείμενο για να ευχαριστήσει τον γιατρό κύριο Κρουσταλάκη και την ομάδα του που κυριολεκτικά του έσωσαν το χέρι, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τις σπόντες του και στη Novartis...

 

 

Το μήνυμά του:

 

Φιλάρακια και συντρόφισσες/οι όλοι ξέρουμε ότι γίνεται μεγάλος αγώνας να στηθεί τό δημόσιο σύστημα υγείας στα πόδια του και πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι έχει καταφέρει τό υπουργείο τού Αντρέα και τού Παύλου;; Λοιπόν εγώ πείρα την απάντηση από πρώτο χέρι . Πέμπτη 12/4/2018 κόψιμο του δεξιού βραχίονα με τροχό μέχρι τό κόκαλο , Βενιζέλιο Ηράκλειο επείγοντα στις 19:00 στα 15 λεπτά είχαν επανασυνδεθεί όι πρώτη τένοντες έγινε εισαγωγή για την συνέχεια στο χειρουργείο 24:00 είχε αποκατασταθεί πλήρως τό χέρι. Τά γράφω γιατί οι άνθρωποι αγωνιστές της υγείας δίνουν καθημερινά κομμάτι τού εαυτού τούς για να ξαναβρεί την χαμένη τού αξιοπρέπεια τό δημόσιο σύστημα υγείας πού με τόσο φθόνο πάλεψαν νά διαλύσουν όι τσατσοι τής NOVARTIS . 
Ευχαριστώ από καρδιάς τόν Άνθρωπο γιατρό κύριο Κρουσταλακη και την ομάδα τού πού εσωσαν τό χέρι μου και έδωσαν στην πράξη άλλη μια απόδειξη αξιοπιστίας του δημόσιου συστήματος υγείας.
Επίσης θέλω νά συγχαρώ όλο τό νοσηλευτικό προσωπικό τής ορθοπαιδικής κλινικής για τό φιλότιμο και την ανθρωπιά τους.
ΥΓ1 . Θέλω να επισημάνω την ύπαρξη κάποιων σταγονιδίων τής ΠΟΕΔΥΝ τού Γιανακου πού έστρωσαν στο κρεβάτι μου από 9 κρεβάτια τού θαλάμου σεντόνι παρμένω από τους μπόγους τών κουρελιων και όχι από την ιματιοθηκη (βλέπετε ήμουν ό Αθηναίος και πίστεψαν ότι θα έκανα κάποια βαβούρα σέ κανά νταβατζοκαναλο) .
ΥΓ2. Σύντροφοι ΑΝΤΡΈΑ και ΠΑΎΛΟ (ογληγορα χέρια) για νά ξεκινήσει ή κατασκευή τού Νέου Βενιζέλιου γιατί είναι γερασμένο και δεν μπορεί νά εξυπηρέτηση τίς ανάγκες τής περιοχής και με τους Τουρίστες τά πράγματα γίνονται απελπιστικά τούς μήνες της σεζόν.