Λουτράκι: "Έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Γλυκοφρύδης

Έφυγε το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου, από τη ζωή ο Γιώργος Γλυκοφρύδης. Ο τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 59 ετών.

 

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

 

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, υπηρέτησε από το 1982 έως το 2010 σε θέσεις Διοίκησης Τμημάτων Τροχαίας, Αλλοδαπών, Τάξης στο Ν. Αττικής καθώς και στο επιτελείο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και παράλληλα υπήρξε επί σειρά ετών καθηγητής για θέματα Τροχαίας και Αλλοδαπών σε Αστυνομικές Σχολές.

 

Την περίοδο 2010 - 2014, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη και αντί του Δημάρχου στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Ήταν παντρεμένος με την Αφροδίτη Θώδη, οικονομολόγο, υπάλληλο Ο.Α.Ε.Δ., με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, το Δημήτρη και την Πηγή.

 

Πάντα πρόθυμος να συζητήσει, να σχολιάσει τα πολιτικά δρώμενα και να τοποθετηθεί επ' αυτών, ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, ένας άνθρωπος με ήθος, γνώσεις, ανατρεπτικές απόψεις και με αδαμάντινο χαρακτήρα, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πολιτική και όχι μόνο ζωή του τόπου.

 

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 11.30 το πρωί στη γενέτειρά του, την Περαχώρα Λουτρακίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ