ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Έφυγε» η σύζυγος του ιερέα Δημήτριου…

Μετά από βραχύχρονη ασθένεια εκοιμήθη η Καμέλια Σουσούνη, Πρεσβυτέρα του Ιερέως π. Δημητρίου Σουσούνη, Εφημερίου του Ι. Ναού Τιμίου Προδρόμου Λουτρακίου.

 

Την Εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος παρισταμένου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λουτρακίου, με την συμμετοχή Ιερέων και πλήθους κόσμου.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απηύθηνε λόγους παραμυθητικούς και επιστηρικτικούς προς τον σύζυγό της, Ιερέα π. Δημήτριο, και τους λοιπούς συγγενείς,  με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου της νέας σε ηλικία Πρεσβυτέρας. Παράλληλα, ομίλησε για το υπούργημα των Πρεσβυτερών στον χώρο της Εκκλησίας μας, αλλά και ιδιαιτέρως της μακαριστής Καμελίας, η οποία διακονούσε και ως μαγείρισσα στον Γηροκομείο Ανδρών της Ι. Μητροπόλεως μας με την επωνυμία «Το Έργο του Αποστόλου Παύλου». Ολοκληρώνοντας,  ευχήθηκε να είναι αιωνία η μνήμη της και το παράδειγμα της να εμπνεύσει και άλλες νέες κοπέλες να γίνουν «συγκυρηναίες» στον Ιερατικό βίο, ως Πρεσβυτέρες.Ας είναι αιωνία η μνήμη της