Λουτράκι: Έγινε της... καταγγελίας! Στο αυτόφωρο δύο επιχειρηματίες

Στο αυτόφωρο πέρασαν τη νύχτα τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr, δύο επιχειρηματίες του Λουτρακίου, καθώς μετά από καταγγελίες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν το ωράριο λειτουργίας τους...

 

Μια από τις καλύτερες εισπρακτικά ημέρες, ήταν το Σάββατο 1 Αυγούστου για τα περισσότερα καταστήματα του Λουτρακίου, καθώς πολύς ήταν ο κόσμος που επέλεξε την παραλιακή Λουτρόπολη. Κάτι που είχε φανεί από την Παρασκευή 31 Ιουλίου, καθώς η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη, λόγω της εξόδου των αδειούχων του Αυγούστου.

 

Μια νύχτα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ολοκληρώθηκε με καταγγελίες και αυτόφωρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ιδιοκτήτης ιστορικού παραλιακού καταστήματος έξω από το Λουτράκι, πέρασε τη νύχτα του στο αυτόφωρο, καθώς έγινε σε βάρος του καταστήματός του επώνυμη καταγγελία, λόγω παραβίασης του ωραρίου λειτουργίας, το οποίο σημειώνεται ότι είναι μέχρι τις 3 το πρωί...

 

Μάλιστα, μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, στο αυτόφωρο βρέθηκε και ο υπεύθυνος μεγάλου club της παραλιακής.

 

Σημειώνεται ότι και τα δύο καταστήματα λειτουργούν κανονικά σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου, αφού για να υπάρξει σφράγισμα της επιχείρησης σύμφωνα με το Νόμο, πρέπει ο ελεγκτικός μηχανισμός να διαπιστώσει παραβάσεις σε τρεις διαδοχικές μετρήσεις.

 

Τέλος, έλεγχος της Αστυνομίας έγινε και σε άλλο μεγάλο club της παραλιακής, το οποίο είχε μόλις κλείσει τη μουσική και ο ιδιοκτήτης του club, ζήτησε από την Αστυνομία λίγο χρόνο, προκειμένου να εκκενωθεί ο χώρος.