Λουτράκι: Επιχείρηση προσφέρει δωρεάν 50 σημαίες για την 28η Οκτωβρίου

Το γραφείο “Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη”, τιμά με έναν ξεχωριστό τρόπο, την μεγάλη επέτειο για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, προσφέροντας στους πολίτες ελληνικές σημαίες εν όψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

Με τη δράση αυτή, προσφέρει το σύμβολο ενότητας και τιμής των Ελλήνων σε πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν στον σημαιοστολισμό του Δήμου μας με την τοποθέτηση της γαλανόλευκης σε περίοπτη θέση στο μπαλκόνι τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Το γραφείο μας “Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη”, τιμά με έναν ξεχωριστό τρόπο, την μεγάλη επέτειο για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

 

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάσταση του 1821 και 80 χρόνια από την Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα. Ας στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα πως, δεν λησμονούμε τους αγώνες του έθνους μας και με εθνική υπερηφάνεια γιορτάζουμε και σημαιοστολίζουμε τα σπιτικά μας!

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θέλοντας να ντυθεί η περιοχή μας στα γαλανόλευκα, προσφέρουμε 50 Ελληνικές σημαίες ΔΩΡΕΑΝ.

 

Μπορείτε να ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ μία Ελληνική σημαία επικοινωνώντας στα τηλέφωνα του γραφείου μας, 27440 26244 ή 6938433432.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Με την πρωτοβουλία μας αυτή, θα θέλαμε να μιμηθούμε και να αναδείξουμε τον κομβικό ρόλο των Ελλήνων επιχειρηματιών τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας του αγώνα όσο και της Επανάστασης του 1821 οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα!

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!