Λουτράκι: Επίθεση από τα... αριστερά σε Γιώργο Κοντό και Δύναμη Δημιουργίας - Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Δήλωση - παρέμβαση προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, με αφορμή "τη συνεχιζόμενη και κατ' επανάληψη αήθη επίθεση από δημοτικό σύμβουλο, χωρίς την παραμικρή αντίδραση του συνδυασμού του, από τον οποίον ακόμα περιμένουμε μια συγγνώμη κατά του αείμνηστου Μιχάλη Δρίτσα". Την επιστολή αυτή, ανέγνωσε στο Σώμα, ο πρόεδρος Φίλιππας Θυμής.

 

Αναλυτικά:

 

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη και κατ' επανάληψη αήθη επίθεση από δημοτικό σύμβουλο χωρίς την παραμικρή αντίδραση του συνδυασμού του, από τον οποίον ακόμα περιμένουμε μια συγγνώμη κατά του αείμνηστου Μιχάλη Δρίτσα, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τονίσουμε τα εξής:

 

Στο όνομα της πολιτικής διαπάλης, δεν μπορούν να διασύρονται άνθρωποι, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι ανάμεσά μας και που έχουν συνδέσει το όνομά τους με έργο πνοής στον Δήμο, που άνοιξαν δρόμους στον τομέα του πολιτισμού, που με το ήθος και το χαρακτήρα τους, αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

 

Σήμερα προσβάλλεται η μνήμη του Μιχάλη. Αύριο, ποιός έχει σειρά; 

 

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, πως αυτές οι μέθοδοι και οι πρακτικές, δεν είναι ανεκτές, όπως και δεν πρέπει να είναι για κανέναν πολίτη.

 

Ζητούμε όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα.