Λουτράκι: Επίθεση Θυμή σε Καραπανάγο - Πως παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (video)

Σκηνές απείρου κάλους, έλαβαν χώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020. Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο είχε ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης, ο οποίος έκανε φραστική επίθεση σε Μαρία Πρωτοπαππά και Θανάση Γεωργίου, με αφορμή τα δένδρα που κόπηκαν στους Αγίους Θεοδώρους. Η επικεφαλής και ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", ισχυρίζονταν ότι η κοπή τους ήταν παράνομη, ενώ από την άλλη, ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, υπεραμύνθηκε της απόφασής του, διαβάζοντας έγγραφο της Υπηρεσίας που ανέφερε ότι η κοπή τους ήταν απαραίτητη για την συνέχεια του έργου που αφορούσε σε αντιπλυμμηρικά έργα..

 

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των τριών δημοτικών συμβούλων με τον Σπύρο Ράτη να βγαίνει εκτός εαυτού, να χτυπάει τα έδρανα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόπτει τη συνεδρίαση.

 

Στη συνέχεια και ενώ τα μικρόφωνα είναι κλειστά, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε Μαζί "Γιάννης Καραπανάγος" διακρίνεται στο video να απευθύνεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου σε έντονο ύφος, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΔΣ, κατευθύνεται προς το μέρος του, ενώ ο Γιάννης Καραπανάγος παραμένει στη θέση του. Την ώρα που φαίνεται η ένταση να καταλαγιάζει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Φίλιππας Θυμής, φέρεται να είπε στον Γιάννη Καραπανάγο "Τι να περιμένει κανείς από έναν μπάτσο σαν εσένα;". Η φράση αυτή που σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες φέρεται να είπε ο πρόεδρος, λειτούργησε σαν κόκκινο πανί για τον Γιάννη Καραπανάγο, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού. Μετά από αυτό το περιστατικό, το Δημοτικό Συμβούλιο διεκόπη οριστικά.

 

Δείτε το video: