Λουτράκι: Έξι γεύσεις παγωτού που πρέπει οπωσδήποτε να φας στο Dino Gelato

Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και μαζί του έφερε τον βασιλιά των γλυκών, που δεν είναι άλλος από το παγωτό. Αν αυτό είναι δε, από άριστη πρώτη ύλη, βλέπε φρέσκο γάλα, τότε μιλάμε για την απόλυτη απόλαυση. Ένας από τους leaders στον χώρο του hi end παγωτού είναι αδιαμφισβήτητα το Dino Gelato. Μιλάμε για 100% φρέσκο ελληνικό γάλα από Κορινθιακές παραγωγές, που πηγαίνουν το παιχνίδι σε άλλη κατηγορία.

 

 Το παγωτό δεν είναι ένα ακόμα γλύκισμα αλλά μια ολόκληρη τέχνη που σε κάνει να νιώθεις εκείνο το τσίμπημα της ευτυχίας και το Dino Gelato, γνωρίζει πολύ καλά πώς να διατηρεί αυτήν τη σχέση ζωντανή.

 

Στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στον αριθμό 55, θα σου δημιουργηθεί μια εμπειρία γεύσης που θα σε κάνει να παραμιλάς.

 

Ο Ντίνος, η ψυχή του μαγαζιού, μαθήτευσε στην Ιταλία, στη σχολή Gelato Natural, δίπλα στο διάσημο gelato chef Manuel Presenti.

 

Το παρφέ σοκολάτα και το παρφέ κρέμα, θυμίζουν κάτι από τα παλιά, όταν το Λουτράκι φημιζόταν για τα γλυκά του, το φοβερό Bonnet (σοκολάτα με μαρέγκα και αμαρέτο), το Malaga (με κρέμα και κρασί Μαρσαλα), είναι στις must επιλογές, ενώ τα σορμπέ από φρέσκα φρούτα βρίσκονται ήδη στη λίστα των best-sellers, με προεξάρχοντα το σορμπέ φράουλας και λεμονιού. Είναι και βίγκαν οι συγκεκριμένες γεύσεις.

 

Όταν πας, θα σου ζυγίσουν το παγωτό που έχεις πάρει. Μέχρι και στο απλό κυπελλάκι. Με λίγα λόγια, δεν σου χρεώνουν απλώς τη μπάλα παγωτού και σου βάζουν όση ποσότητα θέλουν. Χρεώνεσαι μόνο για την ποσότητα που θα φας πραγματικά! Γιατί αυτό είναι το δίκαιο.

 

 

 

 

 

Info:

Dino Gelato

Ελευθερίου Βενιζέλου 55, Λουτράκι

27440.67052