Λουτράκι: Φορτηγά έξω από το Spa. Έφεραν πίσω τα... κατασχεθέντα!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζομένους στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου το πρωί της Τρίτης 19 Ιουνίου, καθώς τα στελέχη της κατασκευάστριας εταιρίας Αλέξανδρος Τεχνική, αποφάσισαν να επιστρέψουν τα κρεβάτια που είχαν κατάσχει στις 23 Απριλίου από το Spa...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, συνομιλούσε καθημερινά με τα στελέχη της κατασκευάστριας εταιρίας του Spa και προσπαθούσε να τους πείσει να επιστρέψουν τουλάχιστον τα κρεβάτια που είχαν κατάσχει από την επιχείρηση. Αυτό, τελικά επετεύχθη την Τρίτη 19 Ιουνίου που ήρθε η πρώτη παρτίδα κρεβατιών και συνεχίστηκε και την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τις 23 Απριλίου που έγινε η ενεργητική κατάσταση λόγω οφειλών του Δήμου προς την "Αλέξανδρος Τεχνική", μέχρι και την Τρίτη, κάποιοι εργαζόμενοι έφερναν κρεβάτια από τα σπίτια τους, προκειμένου οι πελάτες του Spa να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μασάζ που παρέχονται.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της "Αλέξανδρος Τεχνική", Γιώργος Βλάχος, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Ιουνίου, στην κατασκευάστρια εταιρία οφείλονται συνολικά 6 εκατομμύρια ευρώ από το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.