Λουτράκι: "Γιάννη άστο, το κάνουμε αύριο" - Η τραγική ειρωνεία πίσω από το θάνατο του 58χρονου υπαλλήλου του Δήμου

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου, στην Κυρά Βρύση στο ύψος που βρίσκεται το Νηπιαγωγείο, όταν εργάτης του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων που καθάριζε τα πεύκα, έπεσε από το γερανό και συγκεκριμένα από ύψος 7 μέτρων.

 

Τραγική ειρωνία, το γεγονός ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που οι εργάτες θα βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να καθαρίσουν τα πεύκα ως μέτρο αποφυγής πρόκλησης πυρκαγιάς.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, οι συνάδελφοί του, τον προέτρεπαν να σταματήσει τη δουλειά και να μην ασχοληθεί άλλο με το συγκεκριμένο δένδρο, καθώς πλησίαζε η ώρα λήξης του ωραρίου τους. "Άστο ρε συ, το κάνουμε αύριο", του έλεγαν χαρακτηριστικά.

 

Ο 58χρονος Γιάννης Λογοθέτης, που είχε το παρατσούκλι "κακός", αποφάσισε να δείξει υπερβάλλοντα ζήλο και να τελειώσει σήμερα τον καθαρισμό των πεύκων με τραγική κατάληξη.

 

Την ώρα που καθάριζε, ένα κλαρί του πεύκου, φαίνεται ότι τον χτύπησε και τον πέταξε κάτω από το γερανό, από αρκετό ύψος. Δυστυχώς, ο 58χρονος φαίνεται ότι δεν φορούσε τη ζώνη του, όπως προβλέπεται... Αποτέλεσμα, ο 58χρονος να υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε αρκετά σημεία του σώματός του.

 

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με τους γιατρούς να βλέπουν την κρισιμότητα της κατάστασής του και να ξεκινούν διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Όμως, αυτό, δεν έγινε ποτέ, καθώς ο 58χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Ο Γιάννης Λογοθέτης, ήταν πατέρας 2 παιδιών, το ένα εκ των οποίων ζει μόνιμα στη Σουηδία. Μάλιστα, σήμερα το πρωί, ο 58χρονος πήγε τον γιό του στον Προαστιακό, προκειμένου να ταξιδέψει ως το Αεροδρόμιο και στη συνέχεια, να επιστρέψει στην Σκανδιναβική χώρα όπου ζει, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε έρθει στο Λουτράκι για να δεί τους δικούς του.