Λουτράκι: Το γράμμα του Νόμου, η Τουριστική και το Καζίνο!

Συνεδριάζει αυτή την ώρα (Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 14:00) για πρώτη φορά το νέο ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου, στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, σήμερα θα γίνουν και επισήμως δεκτές οι παραιτήσεις της Σωτηρίας Κορδαλή, του Μάικ Θυμή και του Βαγγέλη Βλάσση από το ΔΣ, ενώ στη συνέχεια θα συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο ΔΣ της Τουριστικής στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό θα συμμετέχουν ο Δημήτρης Κοντός από την παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά, ο Γιώργος Δέδες από του Κώστα Λογοθέτη και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννης Καραπανάγος.

 

Μάλιστα, οι 3 νέοι Σύμβουλοι δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα 2 πρώτα θέματα, αφού αν δεν οριστούν πρώτα και επισήμως δεν μπορούν να συμμετέχουν σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου. Με λίγα λόγια, πρώτα θα γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις των τριών μελών του Δ.Σ., στη συνέχεια θα γίνουν δεκτά τα νέα μέλη και μόνο τότε αυτά θα έχουν δικαίωμα εισόδου για να συζητήσουν τα επόμενα θέματα του Συμβουλίου. Ως εκ τούτου τα 3 νέα μέλη, έχουν μεν ειδοποιηθεί για να παραστούν στη σημερινή συνεδρίαση αλλά δεν έχουν γνώση για τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης.

 

Ο κ. Γκιώνης είχε εκφράσει την πρόθεσή του για διαπαραταξιακό ΔΣ, σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι σήμερα, αφού κατά 88%, ανήκε στη Δημοτική Αρχή Γκιώνη, μιας και μόνο η Ανδριανή Κουρούκλη ήταν μέλος της αντιπολίτευσης, κάτι που φαίνεται ότι γίνεται πράξη. Ενδιαφέρον όμως θα έχει και το αν αυτό θα αποτυπώνεται ή όχι και στους τρεις εκπροσώπους που θα έχει η εταιρεία στην Κοινοπραξία CHCL, οι οποίοι θα επιφορτιστούν μεταξύ άλλων και με το θέμα των διαπραγματεύσεων της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε., κάτι που αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γκιώνης έχει προτείνει τη δημιουργία μιας διαπαραταξιακής επιτροπής αποτελούμενης από τους αρχηγούς των παρατάξεων, προκειμένου να συζητήσουν όλοι μαζί τους όρους για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε., αφού απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία για να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Η νέα σύνθεση της Τουριστικής:

 

Ρουμελιώτης Γιώργος (Πρόεδρος)

Σακελλαρίου Τάσος (Αντιπρόεδρος)

Παπαθανασίου Αθανάσιος

Παντελέου Κωνσταντίνος

Ράτης Σπυρίδων

Δημήτρης Κοντός

Γιώργος Δέδες

Γιάννης Καραπανάγος

Ανδριάνα Κουρούκλη