Λουτράκι: Η απάντηση στο δίλημμα, είναι μία! Και τα δύο!

Ένα ενδιαφέρον μουσικό αλλά και γευστικό δίλημμα μας βάζει το Horizon αυτό το Σαββατοκύριακο. Εμείς, όμως, επειδή δεν τα πάμε καλά με τα διλήμματα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι το εξής: Να εμπιστευθούμε απόλυτα τις προτάσεις τους και να τους ακολουθήσουμε με κλειστά μάτια και στις δύο επιλογές...

 

Το Σάββατο 06/4, δίνουμε ραντεβού στις 21:30 στο Horizon, στην παραλία του Λουτρακίου και αφήνουμε τους Σοφία Τριανταφύλλου (φωνή), Ζαφείρη Χολή (μπουζούκι) και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη (κιθάρα - φωνή) να μας ταξιδέψουν μουσικά...

 

Όσο για την Κυριακή; Στις 2 το μεσημέρι, ακούμε μουσική στη "Διαπασών". Το συγκρότημα που τα σπάει όπου εμφανίζεται και υπόσχεται κάθε Κυριακή μεσημέρι να μας ανεβάσει τη διάθεση! Με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα και όχι μόνο!!

 

Γενικά, το Horizon, είναι ένα στέκι για όλες τις ώρες. Τα πιάτα της κουζίνας καταφθάνουν στα τραπέζια για να συνοδεύσουν το κρασί και είτε μπαίνουν στη μέση για να τα μοιραστείς με την παρέα, όπως προστάζει η ελληνική συνήθεια, είτε ο καθένας απολαμβάνει το πιάτο του. Τα εκλεκτά κρέατα και οι συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας, συνδυάζονται με τους δημιουργικούς μεζέδες και σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στον Κορινθιακό, η όλη εμπειρία απογειώνεται.

 

Και κάπως έτσι, ολοκληρώνεται η ιδέα περί διασκέδασης που για το Horizon παραμένει πάντα η ίδια: καλό κρασί, νόστιμες γεύσεις και τραγούδια γνώριμα που σε κάνουν να θέλεις να πιάσεις το μικρόφωνο και να τα ερμηνεύσεις με την καρδιά σου. 

 

Το Horizon, προσφέρει στιγμές που μιλούν στο πιο αυθεντικό κομμάτι του εαυτού σου.

 

Horizon

Ελ. Βενιζέλου 12 - Παραλία Λουτρακίου (ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο Αχίλλειον)

Τηλ: 2744 026170