Λουτράκι: Η γυναικεία ομορφιά έχει το δικό της χώρο - Lady's Room

Ομαλά εξελίσσεται, μέχρι στιγμής, η σταδιακή επιστροφή στη «νέα κανονικότητα», τρίτη ημέρα της άρσης της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της επαναλειτουργίας ορισμένων καταστημάτων.

 

Το loutraki365.gr, μίλησε με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος μανικιούρ - πεντικιούρ, Lady's Room, Μαρία Πανταζή, σχετικά με τα μέτρα προστασίας που έχει λάβει στην επιχείρησή της, η οποία βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 6Α. Όπως μας είπε, το κατάστημα είναι πλήρως προετοιμασμένο να υποδεχτεί τις πελάτισσές του, καθώς στην είσοδό του και σε κάθε τραπέζι, υπάρχουν αντισηπτικά, μάσκες και γάντια.

 

Επιπλέον, στη τζαμαρία είναι κολλημένη μία ανακοίνωση που γράφει ότι στον χώρο έχει γίνει απολύμανση, ενώ ενημερώνει ότι το κατάστημα δέχεται μόνο με ραντεβού και ο μέγιστος αριθμός πελατών εντός του χώρου είναι 6 άτομα μαζί με το προσωπικό.

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι, αλλά όπως και να το κάνεις, το αίσθημα είναι λίγο περίεργο, μέχρι να ενταχθούμε κι εμείς σε όλο αυτό πρωτόγνωρο καινούριο κομμάτι. Μέχρι στιγμής κυλάει σωστά, με ψυχραιμία, σιγά-σιγά βήματα και πάνε όλα καλά», λέει στο loutraki365.gr, η κ. Πανταζή. Παράλληλα, όπως εξηγεί, το προσωπικό φοράει μάσκες και γάντια μιας χρήσης. «Έχουμε βάλει προστατευτικά πλεξιγκλάς στις θέσεις του μανικιούρ, του πεντικιούρ, υπάρχουν παντού αντισηπτικά σε όλο το μαγαζί και εξυπηρετούμε μόνο με ραντεβού στο τηλέφωνο 2744024004», προσθέτει.

 

 

 

 

 

Στην είσοδο του καταστήματος, το βλέμμα τραβάει ένα μικρό ενυδρείο. Μέσα βρίσκονται μικρά ψαράκια. "Είναι μια μέθοδος απαλλαγής του δέρματος από τα νεκρά κύτταρα. Είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια και διαδεδομένη παραδοσιακά μέχρι σήμερα σε χώρες της Μέσης Ανατολής (ιδιαίτερα στο Kangal της Τουρκίας) και στην Ινδία. Λέγεται Ιχθυοθεραπεία. Ψάρια του είδους Garra rufa, γνωστά και ως ψάρια γιατροί (Doctor Fish), αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και να απομακρύνουν τον γερασμένο εξωτερικό φλοιό της επιδερμίδας. Όσοι το έχουν δοκιμάσει, μιλούν για απίστευτη εμπειρία, που δεν πονάει καθόλου, αφού το μόνο που αισθάνονται είναι μικρά – μικρά ρουφήγματα, σαν μικρά φιλάκια. Τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση πολλών δερματικών παθήσεων μεταξύ των οποίων η ψωρίαση, το έκζεμα και η ακμή είναι θεαματικά", μας εξήγησε η Μαρία Πανταζή!