Λουτράκι: Η ιταλική κουζίνα απογειώνεται στο Pepe Rosso

Οι παλιές τρατορίες της Ιταλίας έχουν κάτι από τη ζεστασιά ενός σπιτικού. Η σάλα λειτουργεί περίπου ως «σαλόνι», οι θαμώνες είναι φίλοι, ο μαγαζάτορας είναι σε όλους γνωστός με το μικρό του όνομα, το φαγητό παραμένει απλό και για αυτό ασυναγώνιστα νόστιμο.

 

Έτσι συμβαίνει και στο Pepe Rosso που άνοιξε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι στο Λουτράκι από το Βαγγέλη, έναν άνθρωπο με γνήσιο πάθος και σεβασμό προς την ιταλική κουζίνα. Εδώ, τα ζυμαρικά είναι φρέσκα, η ζύμη για την πίτσα χειροποίητη, οι πρώτες ύλες διαλεγμένες μία-μία.

 

 

 

Στα best seller πιάτα πρωτοστατούν το μπιφτέκι Pepe Rosso, ένα ζουμερό και παραδοσιακό μπιφτέκι σχάρας με σπαγγέτι και κόκκινη λαχταριστή σάλτσα, τα χοιρινά σκαλοπίνια με σάλτσα αρωματικών πιπεριών, το νόστιμο και υγιενό φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα μανιταριών, τα φρέσκα ζυμαρικά Panzzeroti porcini, γεμιστά με μανιτάρια σε λευκή σάλτσα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας! Όσο για τις πίτσες; Δεκαπέντε ξεχωριστές και υπέροχες διαφορετικές γεύσεις, ήρθαν για να αναστατώσουν τον ουρανίσκο σου.

 

 

 

Και οι σαλάτες όμως, είναι φρέσκιες και χορταστικές και συνοδεύουν κάθε γεύμα. Εκτός από τις κλασσικές Ceacar's και ρόκα παρμεζάνα, κάνε την υπέρβαση και γεύσου την σαλάτα Pepe Rosso. Πράσινη σαλάτα με σταφίδες, γκοργκοντζόλα, αχλάδι και vinaigrette εσπεριδοειδών. Τέλος, αν θες να φας κάτι διαφορετικό, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ριζότο γαρίδας με σάλτσα γαρίδας χυλωμένες σε παρμεζάνα και φρέσκο βούτυρο.

 

 

 

Για το τέλος, οι γλυκές αμαρτίες. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σοκολατόπιτα με παγωτό, τιραμισού και πανακότα. Η κόλαση, είναι εδώ!
 

Όλα αυτά τα νόστιμα θα τα μοιραστείς σε ένα τραπέζι γεμάτο με αγαπημένους φίλους, πίνοντας εξαιρετικό κρασί, απολαμβάνοντας τη χαρά της παρέας και την υπέροχη θέα, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα.

 

 

 

Pepe Rosso

παραλία Λουτρακίου

Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2 (δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2744066656

Facebook: https://www.facebook.com/PepeRossoLoutraki