Λουτράκι: Η λύση του μυστηρίου ίσως βρίσκεται στη Μύκονο - «Ερωτικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

«Ερωτικό τρίγωνο» βλέπουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας μαζί με έναν φαρμακοποιό στο σπίτι της στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός ύποπτος θεωρείται ο πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

 

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

 

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα διενεργείται η νεκροτομή στις δύο σορούς από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη στην υπηρεσία της Κορίνθου. Από την εξέταση αναμένεται να προκύψει -επίσημα- ο τρόπος θανάτου τους και άλλα στοιχεία.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος δύο (2) ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου ημεδαπού.

 

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης η ίδια και ο 42χρονος θανάσιμα τραυματισμένοι, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

 

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.