Λουτράκι: Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του Ανεξάρτητου τοπικού ψηφοδελτίου

Με το σύνθημα "Πρώτα ο τόπος", το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας,  καλεί τους δημότες στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να στηρίξουν με την ψήφο και τη βοήθειά τους την προσπάθεια αυτή. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην πρώτη τους ανακοίνωση, "στόχος του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, με την ονομασία "Εναλλακτική κίνηση", είναι η αποφασιστική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και η συμμετοχή μας με προτάσεις που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τόπου ως τουριστικός προορισμός".

 

Αναλυτικά:

 

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές δίνουν στους πολίτες τη δυνατότητα να επιλέξουν για πρώτη φορά συνδυασμούς τοπικών Συμβουλίων ανεξάρτητα από την εκλογή Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων.

 

Η εναλλακτική κίνηση αποτελεί μία προσπάθεια δημιουργίας ενός τοπικού φορέα που αποτελείται από πολίτες του δήμου μας με κοινό Όραμα και στόχο.

 

Οι αυξημένες πλέον αρμοδιότητες των τοπικών Συμβουλίων δίνουν σε όλους μας την επιλογή όχι μόνο να ψηφίσουμε αλλά και να συμμετέχουμε ενεργά στις αποφάσεις και τα δρώμενα του δήμου. Στόχος μας είναι η αποφασιστική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και η συμμετοχή μας με προτάσεις που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τόπου ως τουριστικός προορισμός.

 

Με κεντρικό μας σύνθημα "Πρώτα ο τόπος", σας καλούμε στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να στηρίξετε με την ψήφο σας και τη βοήθειά σας στην προσπάθεια αυτή.

 

ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ - ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ

 

ΠΡΩΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

 

Εκ μέρους της Εναλλακτικής Κίνησης:

 

1. Αλεξανδρής Ιωάννης του Δημητρίου, επιχειρηματίας

 

2. Γέρου Παναγιώτης του Ιωάννου, αυτοκινητιστής

 

3. Γκιόκα Παναγιώτα του Κωνσταντίνου, διασώστρια πλήρωμα ασθενοφόρου

 

4. Κόντης Ιωάννης του Παναγιώτη, επιχειρηματίας

 

5. Μαδενζή Ελβίρα του Γεωργίου, ιδιωτική υπάλληλος

 

6. Παλαιολόγος Κωνσταντίνος του Αντρέα, ιδιωτικός υπάλληλος 

 

7. Παπανικόλας Παναγιώτης του Ιωάννου, υπάλληλος Καζίνο

 

8. Ρούσσου Αλεξάνδρα του Στέφανου, γραφίστρια

 

9. Σαββίδου Ιουλία του Παναγιώτου, επιχειρηματίας

 

10. Σακκούλης Κωνσταντίνος του Φώτιου, επιχειρηματίας

 

11. Χατζόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννου, επιχειρηματίας