Λουτράκι: Κατηγορηματική διάψευση Γκιώνη ότι "πουλάει και φεύγει" η Brown Hotels

Ρήξη μεταξύ των μετόχων της Brown Hotels, επικαλέστηκε οικονομικό σάιτ, το οποίο μάλιστα έκανε λόγο για πώληση όλων των ξενοδοχείων του Ομίλου. Νεότερα δημοσιεύματα, όμως, διαψεύδουν κατηγορηματικά την εν λόγω είδηση, ενώ και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, τόνισε ότι το φημολογούμενο σενάριο πώλησης, δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newmoney.gr, η ισραηλινή αλυσίδα τα τελευταία χρόνια μέσω των επενδυτών που τη στηρίζουν έχει αποκτήσει δεκάδες ακίνητα, έχοντας ξεκινήσει από την περιοχή γύρω από την Ομόνοια κι έχοντας πλέον επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Εύβοια, Κρήτη, Κέρκυρα), συνεχίζει «κανονικά και με την ίδια ένταση τις επενδύσεις», ενώ δεν υφίσταται «κανένα θέμα διαμάχης μεταξύ των μετόχων της». Επιπλέον, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στη στήλη, όπως είθισται σε κάθε χαρτοφυλάκιο ακινήτων, γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκτίμηση και επανεκτίμησή του.

 

Για το συγκεκριμένο θέμα, τοποθετήθηκε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από ερώτηση που του τέθηκε για το συγκεκριμένο θέμα. "Η πληροφόρησή μου είναι σε άλλα δεδομένα ξέρω ότι έχουν προχωρήσει σε δύο ακόμα αγορές στο Λουτράκι και σύντομα έχω μάθει ότι θα ξεκινήσουν τις ανακατασκευές των κτιρίων. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω εγώ. Οι πληροφορίες μου είναι ότι θα προχωρήσουν κανονικά τις κατασκευές και θα ανοίξουν και το Ξενοδοχείο Κόντης", ανέφερε χαρακτηριστικά.