Λουτράκι: Λίγοι αλλά... λέοντες!

Με ελάχιστο προσωπικό, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων αναδεικνύεται ως η ομάδα που κάνει θαύματα στη δημόσια καθαριότητα.

 

Στο πλαίσιο της ατελείωτης προσπάθειας για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και την προστασία των χώρων μας, η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, συγκεντρώνει καθημερινά τα εύσημα από την πλειοψηφία των πολιτών που βλέπουν απτά αποτελέσματα.

 

Με ελάχιστο προσωπικό, η ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Θανάση Μουζάκη κατάφερε, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, να επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλο το εύρος του Δήμου. Η καθαριότητα της παραλίας Λουτρακίου από φερτά υλικά, η ανανέωση της πλατείας Κυρά Βρύσης, η εκτεταμένη δράση σε πλατείες των Αγίων Θεοδώρων, καθώς και η καθαριότητα του Νηπιαγωγείου Ισθμίας και του Δημοτικού Περαχώρας, αποτελούν μόνο μερικά από τα επιτεύγματα που κατέκτησαν με εξαιρετική αφοσίωση και επαγγελματισμό.

 

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της ομάδας, η σωστή οργάνωση και η αποτελεσματικότητα, φαίνονται σε κάθε τους βήμα, σε κάθε δράση, δείχνοντας την αγάπη τους για την τοπική κοινότητα και το περιβάλλον. Οι υπάλληλοι, σε αρκετές περιπτώσεις, δεν διστάζουν να υπερβούν τα όρια τους, για να διατηρήσουν τον τόπο όμορφο και καθαρό.