Λουτράκι: Το λουκέτο και η αυτοκτονία του 73χρονου επιχειρηματία

Λουκέτο μπήκε σήμερα μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας στο γνωστό εστιατόριο Αλκυονίδες στο Λουτράκι. Την είδηση έκανε γνωστή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Τάσος Ναστούλης με μήνυμα του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η απόφαση αυτή, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πολη του Λουτρακίου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η συγκεκριμένη οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά και το δεύτερο χτύπημα που τους επεφύλασσε η μοίρα, καθώς ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε επί χρόνια τη διαχείριση της επιχείρησης, έβαλε σήμερα το μεσημέρι τέλος στη ζωή του.

 

Δείτε την ανάρτηση για το λουκέτο: 

 

....ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30+ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ (ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΘΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΙΟΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΙΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ(ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ -ΙΩΣΗ- ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!!!)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΣΑΔΙΣΜΟΥ........ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ...