Λουτράκι: Το μήνυμα της Χρυσούλας Παππά λίγο πριν την κρίσιμη κάλπη

Η Χρυσούλα Παππά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαχώρα και από το 1991 διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Κόντη και έχουν δύο παιδιά, τη Μάγδα και τον Μιχάλη. Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση (Καθαριστήριο ρούχων) στο Λουτράκι.

 

Με πολυετή συμμετοχή και ενεργό δράση σε διάφορα συλλογικά σχήματα. Είναι μέλος της δραστήριας ομάδας «Experience Perachora», του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Λουτρακίου. Υπήρξε επίσης, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Λουτρακίου, της Επιτροπής Ειρήνης Λουτρακίου - Περαχώρας, του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και μέλος των Επιτροπών Καρναβαλιού από το 1995 αλλά και μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της μαθητικής ζωής των παιδιών της.

Έχει διατελέσει μέλος του Λιμενικού ταμείου την περίοδο 2012-2014 καθώς και μέλος της ΔΕΥΑΛ-Αθ την περίοδο 2015-2019. Την πλούσια αυτή δράση, συμπληρώνει η πολύτιμη συνεισφορά της στην παράδοση και τον πολιτισμό που αποτυπώνεται και στα 25 χρόνια που υπήρξε χοροδιδάσκαλος στον Π.Ε.Μ.Σ. Περαχώρας.
 

Το μήνυμά της, εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών:

 

Φίλες και φίλοι,

λίγο πριν την τελική ευθεία, οφείλω κι εγώ να σας γράψω λίγα λόγια.

Όλοι σχεδόν με γνωρίζετε και σας γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και όλοι ξέρετε την αγάπη που τρέφω για τον τόπο μου και κυρίως για τους ανθρώπους του.

Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισα να εκτεθώ σε έναν καινούριο χώρο, αυτόν της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν σας κρύβω, ότι ξεκινώ με αρκετό άγχος και δισταγμό, αλλά και με πολύ ενθουσιασμό.

Προσδοκία μου είναι, να αποτελέσει ο δήμος μας, έναν δήμο πρότυπο, με υγιές αστικό περιβάλλον, βιώσιμο και λειτουργικό, για την καθημερινότητα του πολίτη.

Οραματίζομαι την Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας, ως ένα κέντρο ζωντανού πολιτισμού, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι έχει όλα τα εφόδια για να γίνει.

Ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, δίνοντάς σας την υπόσχεση, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φτιάξουμε όλοι μαζί, τον Δήμο που αξίζει σε όλους μας, σεβόμενη πάντα, το έργο και την προσπάθεια όλων.

Με εκτίμηση

Χρυσούλα Παππά