Λουτράκι: Ο Δήμος καλωσορίζει τους επισκέπτες με... σκουπίδια (Εικόνες)

Το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος όταν επισκέπτεται το Σχίνο, είναι μια μεγάλη πινακίδα που λέει "Καλώς Ήλθατε στο Σχίνο". Αυτό βέβαια, αν τύχει και πέσει το μάτι του εκεί. Γιατί με τόσα σκουπίδια συγκεντρωμένα ακριβώς δίπλα στην πινακίδα, το πιθανότερο είναι ο επισκέπτης να μην δει καν την πινακίδα. Και να νομίζει ότι μπαίνει σε... χωματερή!

 

Ακριβώς δίπλα στην πινακίδα, υπάρχει ένας μεγάλος ανοιχτός κάδος, ο οποίος είναι για μπάζα και μεγάλα αντικείμενα.  Το αποτέλεσμα είναι ο κόσμος να πηγαίνει και να πετάει τα πάντα σε αυτό το σημείο.  Στρώματα, καναπέδες, κλαριά, μπάζα.  Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.  Ειδικά προσέξτε την φωτογραφία από την πίσω μεριά του αγωγού που περνάει κάτω από τον δρόμο για να φύγει το νερό του ρέματος. Είναι γεμάτος σκουπίδια και στην επόμενη βροχή το πιθανότερο είναι να βουλώσει και να κινδυνέψουν άνθρωποι.

 

 

 Όλα τα ρέματα είναι μπαζωμένα ύστερα από τον πρόσφατο καθαρισμό των δρόμων μετα τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Σχίνο.

 

Κάτοικος της περιοχής, δηλώνει στο Loutraki365.gr ότι "στην επόμενη βροχή όλες αυτές οι φερτές ύλες θα κατέβουν να μας πλακώσουν.  Τι κάνει η Τοπική Κοινότητα και ο Δήμος Λουτρακίου πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω". Και συνεχίζει να αναρωτιέται: "Έχουν καθαριστεί ποτέ τα ρέμματα αυτά από τον Δήμο όλα αυτά τα χρόνια;  Έχει ζητήσει η Τοπική Κοινότητα να καθαριστούν τα ρέματα ποτέ; Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα αλλιώς στην επόμενη νεροποντή θα πνιγούμε σαν τα ποντίκια.  Να φύγει ο κάδος και τα σκουπίδια από το ρέμα.  Ποιου ήταν αυτή η ιδέα;