Λουτράκι: Ο Γιάννης Κακούρος στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Πρωτοπαππά

Τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της υποψήφιας Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Μαρίας Πρωτοπαππά, ανακοίνωσε μέσω facebook, ο πρόεδρος του "Ίβυκου" και πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Πολιτισμού του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιάννης Κακούρος.

 

Ο Γιάννης Κακούρος, θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προφίλ του:

 

Στην τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχουν άνθρωποι που χάραξαν την πολιτική τους σταδιοδρομία βάσει συμφερόντων με αποκλειστικό σκοπό τα προσωπικά τους οφέλη και την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Στην αντίπερα όχθη υπάρχουμε όλοι ΕΜΕΙΣ που βλέπουμε την πολιτική υπό το πρίσμα της ανιδιοτέλειας και της ουσιαστικής συνεισφοράς στον τόπο μας.

 

Είμαι κι εγώ ένας από εσάς, τους πολλούς, τους αφανείς συνδημότες μας που κάθε ημέρα μοχθούμε και επιχειρούμε τίμια, που βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και δεν χρωστούμε σε κανέναν, που είμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ και έχουμε το προνόμιο να κυκλοφορούμε στην τοπική κοινωνία με ψηλά το κεφάλι, μη περιμένοντας κάποιο ρουσφέτι αλλά απαιτώντας στο ακέραιο από τους ιθύνοντες τα αυτονόητα.

 

Προσωπικά ποτέ δεν έκρυψα την ΑΓΑΠΗ μου για τον τόπο μας. Όλα μου τα χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην περιοχή μας, ενώ ασχολούμαι ενεργά τόσο με τα αθλητικά όσο και με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Γνωρίζω τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές. Τα βιώνω κι εγώ όπως κι εσείς.

 

Στη σημερινή ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, ίσως για πρώτη φορά υπάρχει πνεύμα συνεργασίας μεταξύ ευρύτερων κινήσεων, τάσεων και συνιστωσών, ανεξαρτήτως κομματικών προελεύσεων ή δεσμεύσεων. Σε αυτή την ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ για κοινή κάθοδο, ζητήθηκε να συμμετέχω κι εγώ ενεργά με την υποψηφιότητα μου.

 

Με αίσθημα ευθύνης θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της κοινωνίας των Πολιτών και συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου, συνεργαζόμενος με τον συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” και την Μαρία Πρωτοπαππά, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.

 

Στο χέρι μας είναι. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε.

 

Δεν μένουμε ΠΙΣΩ.

Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΚΑΚΟΥΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ