Λουτράκι: Ο ορισμός του ασυνείδητου οδηγού (Εικόνες)

Τουλάχιστον εξοργιστικό ήταν το παρκάρισμα ενός οδηγού το βράδυ της Κυριακής 2 Αυγούστου, έξω από το Πευκάκι στο Λουτράκι, καθώς ο οδηγός κυριολεκτικά παράτησε το αυτοκίνητό του, όπου να' ναι, αδιαφορώντας παγερά για τα προβλήματα που τυχόν θα προκαλέσει...

 

Ο οδηγός του ασημί Nissan, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παράτησε το αυτοκίνητό του ακριβώς πάνω στη ράμπα που υπάρχει στο πεζοδρόμιο. Αρκετοί περαστικοί, βλέποντας μια οικογένεια που είχε άτομο με αναπηρικό καροτσάκι, να μην μπορεί να περάσει, κάλεσαν την Αστυνομία.

 

Ο λόγος που κάλεσαν την αστυνομία, δεν ήταν μόνο για να "τιμωρήσουν" τον οδηγό. Το παιδί που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κινητικότητας, έπρεπε να περάσει μέσα από το πάρκο για να πάει στο σπίτι του. Όμως αυτό δεν ήταν εφικτό, λόγω του ασυνείδητου οδηγού, που είχε παρκάρει ακριβώς πάνω στη ράμπα. Παράλληλα, λόγω του μεγάλου βάρους του αμαξιδίου, δεν ήταν δυνατό να το σηκώσουν από άλλο σημείο του πεζοδρομίου. 

 

Το παιδί, επρεπε λοιπόν, να κατέβει στο δρόμο και να περάσει παράλληλα με το παρκάκι, αντί να διασχίσει το πάρκο, σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο, όπου τα αυτοκίνητα συνήθως αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Υπήρχε συνεπώς άμεσος κίνδυνος για την σωματική του ακεραιότητα.

 

Η Αστυνομία, έπρεπε να ακολουθήσει το αμαξίδιο μέχρι το σημείο που κάνει παράκαμψη στους Καταρράκτες, ώστε το παιδί να μην κινδυνέψει.

 

Για την ιστορία, ο οδηγός τιμωρήθηκε με πρόστιμο και με αφαίρεση πινακίδων...

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ