Λουτράκι: Ώρα για απόλαυση! Η πιτσαρία του Μουστάκα άνοιξε!

Ναι είναι από το 1971. Και ναι, η Αμερικάνικη πίτσα που σερβίρει ο Μουστάκας είναι το κάτι άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι η συνταγή της σάλτσας είναι επτασφράγιστο μυστικό και την γνωρίζουν μόνο 2 άτομα...

Στο Μουστάκα, δεν θα βρεις τα πάντα! Θα βρεις σαλάτες, snack, μακαρονάδες (σου υπενθυμίζω ότι η συνταγή της κόκκινης σάλτσας είναι επτασφράγιστο μυστικό), αλλά το δυνατό του σημείο είναι αναμφισβήτητα η pizza.

Με λεπτή και τραγανή ζύμη, πάντα φρέσκα υλικά και αρκετούς γευστικούς συνδυασμούς που θολώνουν την κρίση σου και σε οδηγούν σε βέβαιες παρασπονδίες, η pizza του Μουστάκα είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει.

 

Η κουβέντα μας με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, μας έδωσε να καταλάβουμε πόσο αγάπη και φροντίδα έχουν βάλει σε αυτό που κάνουν. Και αν και ζούμε σε χαλεπούς καιρούς, η πιτσαρία Μουστάκας, αρνείται να ρίξει την ποιότητα ή να πάρει υλικά που θα αλλοιώσουν την αυθεντικότητα της συνταγής προκειμένου να ρίξει το κόστος. Και αυτό λέει πολλά!

 

 

Αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε μέρα, η πιτσαρία Μουστάκας, θα είναι εκεί, για να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σου. Γιατί... σαν την πίτσα του Μουστάκα, δεν έχει...

 

Αντέχεις ακόμα; ΟΚ. Για να στο κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο, σου δίνουμε το τηλέφωνο στο οποίο μπορείς να παραγγείλεις και από εκεί και πέρα, αν τα καταφέρεις να αντισταθείς, μπράβο σου: 27440. 28419.

 

Καλή απόλαυση!